Klein Nienoord


Welkom in deze bijzondere, stijlvolle en luxe accommodatie vlakbij de stad Groningen voor maximaal vier gasten. Een plek waar u zich direct thuis zal voelen en waar u geniet van luxe zoals de sauna, de gym en de hoeveelheid ruimte in en om het huis. Het huis is in 1905 gebouwd en recent volledig gerenoveerd. Hierbij is de historische uitstraling van het huis behouden gebleven, maar kon er tegelijkertijd comfort en luxe worden toegevoegd. 

Slapen doet u in uiterst comfortabele bedden in de suite of in de slaapkamer met oude gebinten. Het huis heeft een luxe sauna, een fitnessruimte, een keuken en een grote tuin met fruitbomen. 

Wat onze gasten zeggen:Markus: Jeroen zijn gastvrijheid hielp ons verblijf hier zeer aangenaam te maken. Het huis zelf was niet alleen vlekkeloos schoon, maar maakte ook indruk op ons met een smaakvolle inrichting die moderne en vintage elementen slim combineerde. Bijzonder opmerkelijk is de fantastische sauna en fitnessruimte, wat ons verblijf een waar genoegen maakte. De rust in de buurt en het landelijke gebied hebben er ook toe bijgedragen dat we ons volledig op ons gemak voelden. Het was vooral opmerkelijk dat er niets ontbrak voor de dagelijkse behoeften in het huis. En als dat zo was, stelde Jeroen het snel voor ons beschikbaar. Daarnaast biedt het gebied veel mogelijkheden voor tal van activiteiten. De stad Groningen, die op ongeveer 15 minuten afstand ligt, moet zeker worden bezocht. We zijn blij met onze korte reis en zijn zeker van plan om terug te komen. Deze accommodatie is echt een aanrader!

Katrin: Zou er meteen intrekken. Heel smaakvol gedaan. Het huis heeft alles wat je nodig hebt en meer. De grote sauna en fitnessruimte maakten indruk op ons, evenals het meubilair en het paard in de woonkamer... Jeroen was erg hoffelijk en altijd beschikbaar voor ons. Kortom, ik kom graag nog eens terug.

Maria: Jeroen is de vriendelijkste verhuurder die we ooit hebben ervaren. Wat we hem ook vroegen, het was altijd ongecompliceerd en warm. Ook is de plek prachtig: Geweldige routes om te joggen of te wandelen. Tegelijkertijd kun je snel naar Groningen waar veel te beleven valt. De bedden en de bank waren ook heerlijk. Fijn om terug te komen!

Mattaya: Jeroen was een geweldige verhuurder en de accommodatie was fantastisch! Mooie woning in een rustige buurt. Een echte aanrader voor een weekendje weg of werken op afstand ook!